Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012
Σήμα Αστέρα Ιτέας Την πρώτη του ήττα στα φιλικά γνώρισε ο Αστέρας Ιτέας στον φιλικό αγώνα που έδωσε με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την Τετάρτη το απόγευμα όπου η ομάδα της Ιτέας έχασε με σκορ 3 – 0.
Το πρώτο ημίχρονο τέλειωσε χωρίς να σημειώσει γκολ καμία ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα Ιτέας ήταν σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλo του δημιουργώντας πολλές φάσεις μπροστά από την εστία του Ναυπακτιακού Αστέρα χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να βρει δίχτυα. Κορυφαία φάση του πρώτου ημιχρόνου η φάση του 40’ όταν έπειτα από ασίστ του Κουρελή στον Βάσο και ενώ όλοι ετοιμαζόντουσαν να πανηγυρίσουν το γκολ ο Βάσος από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. 

Άτυχη στιγμή για την ομάδα της Ιτέας στο 10’ όταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Ιτέας Χαρδαλούπας βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος στην προσπάθειά του να τον σταματήσει με προβολή χτύπησε με τις τάπες των παπουτσιών του τον ποδοσφαιριστή της Ιτέας. Ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε καταφανέστατη περίπτωση κόκκινης κάρτας και αποβολής του τερματοφύλακα. Στο σημείο αυτό να επισημάνουμε ότι σε φιλικά παιχνίδια δεν χρειάζεται να γίνονται τόσο σκληρά μαρκαρίσματα και ο διαιτητής θα έπρεπε να προστατεύει τους ποδοσφαιριστές.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η απόδοση του Ναυπακτιακού Αστέρα ο οποίος ήταν σαφώς ανώτερος από την ομάδα της Ιτέας που είχε πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές. Η ομάδα της Ναυπάκτου έδειξε ότι θα πρωταγωνιστεί στον όμιλο της και θα είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Δ’ εθνική κατηγορία, καθώς διαθέτει στο ρόστερ της πολλούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Τα γκολ του Ναυπακτιακού Αστέρα σημειώθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα (70’,88’,91’) εκμεταλλευόμενος την κούραση και τα λάθη της άμυνας του Αστέρα Ιτέας .
Η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου για τον Αστέρα Ιτέας: Αλεξανδρής, Μπασάνος, Πέτσας, Τολκούτσι, Τσακίρης, Κέβιν, Κουρελής, Καστανόπουλος, Χαρδαλούπας, Βάσος και Κουβέλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Υφαντής, Παπαδήμας , Πολυζωίδης, Πετρόπουλος, Μανούσης, Δελής, Μαυροφρίδης.