Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013
---------------------------------------------------------------------


Η Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ αφού έλαβε υπόψη:


Α) Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει σήμερα.
Β) Το καταστατικό της.
Γ) Τον Κ.Α.Π. & τον Πειθαρχικό Κώδικα.
Δ) Τους κανόνες παιχνιδιού .
Ε) Την αριθ. 9/18-10-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.









Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι.



Το Παιδικό Πρωτάθλημα ποδοσφαιρικής περιόδου 2012 – 2013, η διεξαγωγή του οποίου ανατίθεται στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.






1 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίζεται η Τετάρτη 17/04/2013.
Η Ε.Π.Σ. Φωκίδας διατηρεί το δικαίωμα μετάθεσης των παραπάνω ημερομηνιών, εφόσον κρίνει ότι το επιβάλλουν λόγοι ανωτέρας βίας.


2 ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες του Πρωταθλήματος αυτού δικαιούνται και συμμετέχουν μετά από έγγραφη Δήλωση Συμμετοχής τους, τα παρακάτω αθλητικά σωματεία :

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 ΑΣ
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ 2006 ΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΑΣ
Η ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΑΟ
ΙΤΕΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000 ΑΣ
Ο ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΑΣ


3 ΠΑΡΑΒΟΛΟ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κάθε σωματείο καταβάλλει σε μετρητά μέχρι την ώρα της κλήρωσης των ομάδων το ποσό των δέκα (10) ευρώ.


4 ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΛΗΣ – ΕΔΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ)

Το σωματείο με την δήλωση συμμετοχής υποχρεούται να γνωρίσει στην Ε.Π.Σ. Φωκίδας, το χρώμα της στολής των ποδοσφαιριστών του, καθώς και το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει για τους αγώνες του, το οποίο πρέπει να πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την τέλεση των αγώνων (αποδυτήρια, γραφείο διαιτητών, πάγκους κ.λ.π.) .


5 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΗΜΕΡΑ & ΩΡΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Α) Το πρόγραμμα των αγώνων θα καταρτιστεί μετά τη δημόσια
κλήρωση των ομάδων που θα είναι αντίπαλες και που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ, την Τρίτη 02/04/2013 .
Β) Τα γήπεδα τέλεσης των αγώνων θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων.




Γ) Οι γηπεδούχες ομάδες θα οριστούν με το πρόγραμμα των αγώνων.
Δ) Οι ημέρες και ώρες έναρξης των αγώνων ορίζονται Σάββατο και Κυριακή πρωί – απόγευμα καθώς και όλες τις άλλες ημέρες απόγευμα.


6 ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Α) Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο, με μονές αγωνιστικές.
Β) Οι αγώνες είναι υποχρεωτικοί σύμφωνα με το άρθρο 21 του
Κ.Α.Π. και σε περίπτωση μη συμμετοχής ή μη τέλεσης ή διακοπής του αγώνα επιβάλλονται στην υπαίτια ομάδα οι προβλεπόμενες του ανωτέρω άρθρου κυρώσεις και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) ευρώ για κάθε απουσία ομάδας.
Γ) Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων θα γίνει ως εξής:
Μετά το τέλος όλων των αγωνιστικών του ομίλου, συντάσσεται βαθμολογικός πίνακας και οι ομάδες κατατάσσονται κατά σειρά, με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία.
Η Πρώτη Ομάδα του Τελικού Βαθμολογικού Πίνακα ανακηρύσσεται Πρωταθλήτρια.
Δ) Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω τελικό βαθμολογικό πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, ισχύουν οι παράγραφοι 5, 6, 7, και 8 του άρθρου 20 του Κ.Α.Π. έτσι οριστικοποιείται η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα.


7 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ

Για κάθε αποτέλεσμα αγώνων οι διαγωνιζόμενες ομάδες
βαθμολογούνται σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.


8 ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΟΜΑΔΩΝ

Η κατάταξη των ομάδων στον βαθμολογικό πίνακα και η επικύρωσή του από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φωκίδας, θα γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 20 του Κ.Α.Π.


9 ΑΔΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΑΓΩΝΑ – ΤΗΡΗΣΗ ΤΑΞΗΣ

Α) Η γηπεδούχος ομάδα είναι υπεύθυνη για τη λήψη της
σχετικής άδειας, για την τέλεση του αγώνα από τις αρμόδιες αρχές.
Β) Τα γηπεδούχα σωματεία πρέπει να λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων που δυσφημούν το άθλημα ή διεγείρουν το φίλαθλο κοινό και είναι υπεύθυνα για κάθε αντιαθλητική ενέργεια των ποδοσφαιριστών, των μελών και των οπαδών τους. Σε περίπτωση που θα δημιουργηθούν επεισόδια που μπορούν να δυσφημούν το άθλημα ή να διεγείρουν το φίλαθλο κοινό από τα πρόσωπα που προαναφέραμε, επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από τα άρθρα 14 & 26 του Πειθαρχικού Κώδικα κυρώσεις.

10 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Α) Αγώνας που αναβλήθηκε η διακόπηκε εξ αιτίας κακών καιρικών συνθηκών θα διεξάγεται ύστερα από απόφαση της διοργανώτριας Ένωσης μέσα σε (15) δέκα πέντε ημέρες από την αναβολή ή διακοπή τους (άρθρο 21 του Κ.Α.Π.)
Β) Σε περίπτωση νέας αναβολής ή διακοπής, ο αγώνας γίνεται μέσα σε (15) δέκα πέντε ημέρες στο ίδιο γήπεδο που έχει αρχικά οριστεί.


11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Η οικονομική οργάνωση επιστασία και διαχείριση των αγώνων
θα γίνει σύμφωνα με το άρθρο 26 του Κ.Α.Π.


12 ΕΠΑΘΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Στην Πρωταθλήτρια Ομάδα θα απονεμηθεί Κύπελλο και Μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της.


13 ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Απαγορεύεται η μετάδοση διαφημίσεων ή ανακοινώσεων
αποτελεσμάτων των άλλων διεξαγόμενων αγώνων κατά τη διάρκεια του αγώνα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου.
Οι υπεύθυνες γηπεδούχες ομάδες τιμωρούνται με τις διατάξεις του Κ.Α.Π.


14 ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

1. Οι ομάδες σε όλους τους αγώνες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή βάσει του άρθρου 18 του Κ.Α.Π.
Α) Τα Δελτία ατομικών στοιχείων και μεταβολών ποδοσφαιριστών τους.
Β) Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά τα πλήρη στοιχεία αυτών καθώς και το σωματείο που ανήκουν, θα φέρει δε ιατρική θεώρηση από αθλίατρο ή ορθοπεδικό ή παθολόγο ή καρδιολόγο ή αγροτικό ιατρό ή γενικής ιατρικής στην οποία θα αναγράφεται ότι οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα ποδοσφαιριστές είναι απολύτως υγιείς και ικανοί να αγωνίζονται σε αγώνες της ομάδας τους.
Αντίγραφο της κατάστασης υγείας κατατίθεται υποχρεωτικά, με ευθύνη του σωματείου, στην Ε.Π.Σ. Φωκίδας μέσα σε 24 ώρες από την ιατρική θεώρηση του, αποτελεί δε αδιαμφισβήτητο επίσημο έγγραφο σε περίπτωση ενστάσεως και προσφυγών.






Η κατάθεση στη διοργανώτρια της κατάστασης υγείας εφόσον έχει συντελεσθεί πέραν της 24ώρου προθεσμίας δεν επιφέρει ακυρότητα, με την βασική προϋπόθεση, η κατάθεση να έχει γίνει πριν την τέλεση του αγώνα.
2. Απαγορεύεται η συμμετοχή ποδοσφαιριστή, σε οποιοδήποτε αγώνα του πρωταθλήματος, χωρίς τα δικαιολογητικά των εδαφίων α) και β) της παραγράφου 1 του παρόντος, ο δε διαιτητής υποχρεούται να απαγορεύσει τη συμμετοχή του (άρθρο 18 του Κ.Α.Π.).
Εάν παρά ταύτα ποδοσφαιριστής μετάσχει στον αγώνα η συμμετοχή του θεωρείται αντικανονική, η υπαίτια ομάδα σε περίπτωση ενστάσεως ή καταγγελίας υφίσταται τις προβλεπόμενες για την περίπτωση κυρώσεις, ενώ ο διαιτητής τιμωρείται από το Αρμόδιο Δικαιοδοτικό Όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για (3) τρεις τουλάχιστον μήνες (άρθρο 18, παρ. 7, περ. γ του Κ.Α.Π.)


15 ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ Η΄ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ.

Ισχύουν όσα καθορίζει το άρθρο 21 (μη τέλεση ή διακοπή αγώνα) του Κ.Α.Π. και σε περίπτωση παράβασης του επιβάλλονται οι προβλεπόμενες κυρώσεις και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) ευρώ για κάθε απουσία ομάδας.


16 ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

α) Για τις ενστάσεις του άρθρου 23 του Κ.Α.Π. το παράβολο ορίζεται ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ όπως παρακάτω.
1. Για αντικανονικότητα του γηπέδου 150,00 ευρώ.
2. Για αντικανονικό ορισμό διαιτητή ή επόπτη 150,00 «
3. Για αντικανονική διακοπή αγώνα 150,00 «
4. Για αντικανονική συμμετοχή ποδ/στή 150,00 «
5. Για πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστή 150,00 «
β) Οι διαγωνιζόμενες ομάδες μπορούν να υποβάλλουν – περιοριστικά και μόνο δια του αρχηγού τους τις ενστάσεις του άρθρου 23 παρ. 2α του Κ.Α.Π.
Για τις λοιπές ενστάσεις εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 5 του Κ.Α.Π.
γ) Η συζήτηση των ενστάσεων είναι υποχρεωτική τυχόν δε παραίτηση της ενιστάμενης ομάδας είναι ανίσχυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη, άρθρο 23 παρ. 8 του Κ.Α.Π.


17 ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Οι πάσης φύσεως αθλητικές διαφορές επιλύονται αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια όργανα (άρθρο 35 του Κ.Α.Π.)





18 ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

Στο Παιδικό Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999 και εντεύθεν, με την προϋπόθεση ότι δεν είχαν συμμετοχή σε επίσημο αγώνα Πρωταθλήματος Α΄ ή Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαγωνιζόμενων ομάδων, στην αρχική 11αδα έχει και ένας (1) ποδοσφαιριστής γεννηθείς το 1998, που δύναται να αντικατασταθεί με ίδιας κατηγορίας ποδοσφαιριστή.
Η ηλικία θα ελέγχεται αυστηρώς από τον Διαιτητή του αγώνα.


19 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στους αγώνες θα ορίζονται τρεις (3) διαιτητές για κάθε αγώνα από τους πίνακες Διαιτητών του Σ.Δ.Π. Φωκίδας.


20 ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Τα έξοδα διαιτησίας των αγώνων βαρύνουν τα γηπεδούχα σωματεία και η εξόφληση του εξοδολογίου πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα . Άρθρο 12, παρ. 15 του ΚΑΠ.
Σε αντίθετη περίπτωση ο διαιτητής δεν διεξάγει τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός κατακυρούται υπέρ της αντιπάλου ομάδας .
Μέχρι την εξόφληση της ως άνω δαπάνης στην διοργανώτρια, δεν ορίζονται αγώνες της ομάδας αυτής, κατακυρώνονται δε υπέρ της αντιπάλου ομάδας.


21 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η διάρκεια κάθε αγώνα του Παιδικού Πρωταθλήματος θα είναι 70΄
λεπτά (δύο ημίχρονα των 35΄λεπτών έκαστο).


22 ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Α) Η έκτιση των ποινών των ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος αυτού υπολογίζεται αποκλειστικά και μόνο στα πρωταθλήματα αυτά.
Β) Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα που θα δηλώσουν τα Αθλητικά Σωματεία και θα το γνωρίσουν εγκαίρως στην Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ.
Γ) Σε περίπτωση που δεν προσέλθει ο διαιτητής που έχει οριστεί ούτε οι αναπληρωτές του, τότε οι δύο ομάδες έχουν υποχρέωση να υποδείξουν έναν επίσημο διαιτητή από εκείνους που τυχόν παρευρίσκονται στο γήπεδο για να διευθύνει τον αγώνα. Αν οι δύο ομάδες δεν συμφωνήσουν για την υπόδειξη διαιτητή, τότε διαιτητής του αγώνα ορίζεται με κλήρωση μεταξύ των τυχόν δύο τουλάχιστον παρευρισκομένων στο γήπεδο επισήμων διαιτητών.


Σε περίπτωση μη ύπαρξης επισήμων διαιτητών στο γήπεδο τα δύο σωματεία μπορούν να υποδείξουν από κοινού, μεταξύ τριών φιλάθλων, έναν φίλαθλο σαν διαιτητή του αγώνα, σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας αναβάλλεται.
(Άρθρο 12 του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων).
Δ) Η άδεια τέλεσης των αγώνων θα γίνεται με ευθύνη των γηπεδούχων σωματείων.
Ε) Οι γηπεδούχες ομάδες, σύμφωνα με την έννοια του Κ.Α.Π., είναι εκείνες που αγωνίζονται στα δικά τους γήπεδα ή στα γήπεδα άλλων ομάδων ή φυσικών ή νομικών προσώπων τα οποία όμως έχουν εξασφαλίσει οι ίδιες για αγώνες των πρωταθλημάτων τους, έχοντας αναλάβει και την υποχρέωση να υπάρχουν στη διάθεση των διαγωνιζόμενων μέσα πρώτων βοηθειών και να μεριμνούν για την παρουσία Γιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή ή φυσικοθεραπευτή κατά την τέλεση των αγώνων. (Άρθρο 8, παρ. 2, εδαφ. α του Κ.Α.Π.).
Σε περίπτωση, μη παρουσίας Γιατρού ή πτυχιούχου νοσηλευτή ή φυσικοθεραπευτή και με ευθύνη του διαιτητή, ο αγώνας δεν διεξάγεται, κατακυρώνεται υπέρ του ανυπαίτιου σωματείο ενώ στο υπαίτιο επιβάλλεται και χρηματική ποινή εκατό ευρώ.
ΣΤ) Τυχόν ενστάσεις θα εκδικάζονται σε πρώτο βαθμό από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης με την προϋπόθεση ότι θα συνοδεύεται από παράβολο 150,00 εκατόν πενήντα ευρώ και τυχόν εφέσεις από την Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο.


23 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

α) Στο Παιδικό Πρωτάθλημα η κάθε ομάδα θα δηλώνει μέχρι (18) δέκα οκτώ ποδοσφαιριστές.
β) Στην αρχική ομάδα θα αγωνίζονται (11) έντεκα ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι επτά (7) μπορεί να γίνουν αλλαγή. Ποδοσφαιριστής που γίνεται αλλαγή, δεν επανέρχεται στον αγώνα.
γ) Οι αγώνες του Παιδικού Πρωταθλήματος θα γίνονται σε όλο το γήπεδο με τις ίδιες εστίες που έχουν τα Πρωταθλήματα Α & Β κατηγορίας.
δ) Επιτρέπεται η αναγραφή στο Φ.Α. (στην 18αδα) μέχρι τεσσάρων (4) αλλοδαπών ή κοινοτικών ποδοσφαιριστών, από τους οποίους μπορούν μέχρι και οι τέσσερις να έχουν συμμετοχή στην αρχική 11αδα.
Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται είτε με δελτίο ποδοσφαιρικής ιδιότητας, είτε με πιστοποιητικό γεννήσεως, το οποίο θα φέρει επικολλημένη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή.
ε) Κάθε ποδοσφαιριστής που συμμετέχει με πιστοποιητικό γεννήσεως οφείλει, μαζί με το πιστοποιητικό να υποβάλει και μια Υπεύθυνη Δήλωση του κηδεμόνα του, ότι του επιτρέπει να έχει συμμετοχή στο Παιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Φωκίδας.
στ) Υπεύθυνη Δήλωση υποβάλλει και ο Πρόεδρος του σωματείου για όσους ποδοσφαιριστές αγωνιστούν με πιστοποιητικά γεννήσεως, ότι οι εν λόγω ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται με δελτίο ή πιστοποιητικό σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό σωματείο, εντός ή εκτός των ορίων δικαιοδοσίας της ΕΠΣ Φωκίδας.




Αντίγραφα των πιστοποιητικών γεννήσεως και των υπεύθυνων δηλώσεων κατατίθενται υποχρεωτικά, με ευθύνη του σωματείου, μαζί με την κατάσταση υγείας στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Φωκίδας


24 ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ.

Η διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος τούτου γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων, του Πειθαρχικού Κώδικα και της Προκήρυξης αυτής και για κάθε τι που δεν προβλέπεται από την αθλητική νομοθεσία και την Προκήρυξη, θα αποφασίζει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ                                                                      ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ