Blog Archive

Ετικέτες

5Χ5 (1) 7X7 (1) Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ. (2) Α' ΕΣΚΑΣΕ (61) Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (113) ΑΚΑΔΗΜΙΑ Σ. ΕΛΛΑΔΟΣ (19) ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ (11) ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ (1) ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ (2) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (5) ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (4) ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ (119) ΑΦΙΕΡΩΜΑ (1) Β' ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (72) ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ (5) ΒΟΛΕΙ (16) ΒΟΛΛΕΙ (2) ΓΑΛΑΞΙΔΙ (5) ΓΕΝΙΚΑ (47) ΓΗΠΕΔΟ (11) ΓΣ ΙΤΕΑΣ (28) Δ ΕΘΝΙΚΗ (1) ΔΗΛΩΣΕΙΣ (5) Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (13) ΕΘΝΙΚΗ (1) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (9) ΕΠΟ (3) ΕΠΣ (19) ΕΣΚΑΣΕ (3) ΕΥΧΕΣ (6) ΗΣΑΙΑΣ (1) ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ (10) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΙΤΕΑ (2) ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (6) ΚΥΠΕΛΛΟ (37) ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. (1) ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (1) ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ (11) ΜΠΑΡΑΖ (27) ΜΠΑΣΚΕΤ (95) Ν.Ο. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ (5) ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ (19) ΞΕΝΟΦΑΝΗΣ (2) ΟΙΑΝΘΗ (4) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (2) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΙΡΡΑΣ (3) ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΑΘΛΗΜΑ (1) ΠΑΙΔΙΚΟ (7) ΠΑΜΜΑΧΟΙ (5) ΠΑΡΑΞΕΝΑ (3) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (12) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (287) ΠΟΛΙΤΕΙΑ (4) ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ (1) ΠΡΟΣΩΠΑ (28) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (224) ΠΣΙΤ (6) Σ.Χ.Ο. ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ (1) ΣΚΑΚΙ (1) ΣΤΙΒΟΣ (1) ΤΕΝΝΙΣ (2) ΤΟΥΡΝΟΥΑ (28) ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (8) ΦΩΚΙΔΑ 2000 (9) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (5) Χ.Κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ (1) ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ (1) FLASH BACK (8) GRAND PRIX (2) HIGHLIGHTS (9) KRISSAIOS (4) PYTHIA CUP (4) SUPER CUP (3) TAE KWON DO (29)

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας στο
iteasports@gmail.com

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

551386_162388273929483_657086175_n Ο Α.Σ. ΠΑΜΜΑΧΟΙ Ιτέας και Άμφισσας Φωκίδας συμμετείχε στο Παγκόσμιο Τουρνουά taekwondo που διεξήχθει στη Σόφια τηs Βουλγαρίας στιs 27-4-2013.
O αθλητής Μαμαρέληs Eυθύμιοs συνοδευόμενος από τουs γονείs του και τον προπονητή του κύριο Καλημάνη Δημήτρη, κατέκτησε στην κατηγορία -65 κιλών το Αργυρό Μετάλλιο μετά από δυο συνεχόμενεs αναμετρήσεις. Ο Α.Σ.ΠΑΜΜΑΧΟΙ και ο προπονητήs του εύχονται πάντα νίκεs.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

DSC01742 Οι δυο αθλητές της Ακαδημίας του Αστέρας Ιτέας , Μάριος Βήχος και Ντέιβιντ Σγουρός , που πριν από ένα μήνα είχαν καλεστεί για να δοκιμασθούν από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους. Στο τουρνουά που γίνεται από τις Ακαδημίες των ομάδων Α’ & Β’ εθνικής κατηγορίας σήμερα το πρωί αγωνίστηκε η ομάδα του Ατρόμητου στον ημιτελικό. Στον αγώνα συμμετείχαν και οι δύο μικροί αθλητές του Αστέρα Ιτέας σε όλο το 90λεπτο. Η ομάδα του Ατρόμητου απέκλεισε την ομάδα του Ολυμπιακού και αύριο αγωνίζονται στο τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερες αναρτήσεις ότι οι μικροί αυτοί αθλητές θα μας απασχολήσουν πολλές φορές στο μέλλον με τα αγωνιστικά τους κατορθώματα.

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Untitled-1 copy Η Διοίκηση , οι προπονητές , οι παίκτες και οι ακαδημίες του Α.Σ. Αστέρας Ιτέας σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

GGGGGG copy

Untitled-2 copy Ο Πρόεδρος , τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου & το προσωπικό

της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας

Σας Εύχονται από καρδιάς Χρόνια Πολλά

& Καλή Ανάσταση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ                    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

2012-12-22 asteras-oianthi (15) Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ σήμερα Παρασκευή 26/4 και η διοίκηση του Αστέρα Ιτέας κατέθεσε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Έπειτα από ένα “αγώνα δρόμου” με πολλές δυσκολίες οι υπεύθυνοι της ομάδας κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα έγγραφα και σήμερα το πρωί τα κατέθεσαν στην ΕΠΟ. Αρχικά υπήρχαν κάποιες σκέψεις να μην κατέβει η ομάδα στους αγώνες μπαράζ εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει, κυρίως στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Τελικά όμως επικράτησε η άποψη να συμμετέχει τελικά η ομάδα στα μπαράζ και να διεκδικήσει την ευκαιρία που έχει για την άνοδο στην Γ΄ κατηγορία.

Στα αγωνιστικά νέα της ομάδας ακυρώθηκε ο φιλικός αγώνας με τον Οπούντιο Μαρτίνου που ήταν κανονισμένος για το Σάββατο 27/4 ,λόγω δυσκολιών του Οπούντιου. Το Σάββατο 25/4 στις 17:00 θα διεξαχθεί ο αναβληθέν φιλικός αγώνας της Πέμπτης με τον Φωκικό Κ20.

Ο φίλαθλος κόσμος της Ιτέας πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο παραπάνω βήμα που επιχειρεί να κάνει αυτή την στιγμή.

Η Ακαδημία Taekwondo Κεντρικης Στερεας Ελλαδας, αναγνωρισμένος σύλλογος απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο με Παγκόσμιες και Πανελλήνιες Διακρίσεις απο το 2005, εγκαινιάζει τον νέο Αθλητικό Σύλλογο της, Taekwondo,στην πόλη της Άμφισσας Φωκίδας! Οι προπονήσεις των αθλητών θα γίνονται στον εξαίρετο χώρο του Δημαρχείου Άμφισσας. Πληροφορίες για τις εγγραφές των νέων αθλητών στο τηλ της Ακαδημίας : 22670-32733,6936665549.
Ευχόμαστε σπουδαίες Παγκόσμιες και Πανελλήνιες διακρίσεις στους νέους αθλητές Taekwondo του νέου συλλόγου μας της Άμφισσας!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.
ΤΗΛ : 22670-32733,6936665549
Τρίτη 23 Απριλίου 2013

2012-12-22 asteras-oianthi (12)[3] Συνεχίζονται οι φιλικοί αγώνες που δίνει ο Αστέρας Ιτέας στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τα μπαράζ.

- Αστέρας Ιτέας – Φωκικός την Πέμπτη 25/4 στις 17:00 στο γήπεδο Ιτέας

- Αστέρας Ιτέας – Οπούντιος Μαρτίνου το Σάββατο 27/4 στις 17:00 στο γήπεδο της Ιτέας

- Ένωση Αντίκυρας Άσπρα Σπίτια – Αστέρας Ιτέας την Μ. Πέμπτη 2/5 στις 17:00 στα Άσπρα Σπίτια

Την Παρασκευή 26 Απριλίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών των ομάδων στους αγώνες μπαράζ. Έντονος προβληματισμός υπάρχει στη διοίκηση της ομάδας για τον αν τελικά θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ εθνική καθώς υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Σε τυχόν μη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα.

Ο φίλαθλος κόσμος της Ιτέας πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας καθώς βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο για το μέλλον της. Τώρα πρέπει να δείξουν οι υπεύθυνοι αν πραγματικά ενδιαφέρονται για την ιστορική ομάδα της πόλης μας και ότι δεν είναι μόνο για τις  φιέστες.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013
Πρωταθλητής ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας και θα είναι δεύτερος αντίπαλος του Αστέρα Ιτέας για τους αγώνες μπαράζ.
Στον 2ο αγώνα για την τελική φάση των play-offs που έγινε την 20-4-2013 στο γήπεδο Αντιρρίου ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ κέρδισε με 2-0 τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ενώσεώς μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013.
/www.epsaitol.gr

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ:
Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σήμα Αστέρα Ιτέας Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα για τους αγώνες μπαράζ. Στα πλαίσια της προετοιμασίας η ομάδα της Ιτέας θα δώσει ακόμη δύο φιλικούς αγώνες.

Σήμερα στις 17:00 στο γήπεδο του Χρισσού θα γίνει ο φιλικός αγώνας μεταξύ του Αστέρα Ιτέας και του Αμφισσαικού.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας μεταξύ του πρωταθλητή ΕΠΣ Φωκίδας και του πρωταθλητή ΕΠΣ Βοιωτίας. Ο αγώνας Αστέρας Ιτέας – Άσπρα Σπίτια θα διεξαχθεί στις 17:00 στον Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας.

 

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013
8c9ca86295c2bfde389cce56a0344d42_L (1)
Οριστικοποιήθηκε ο πρώτος αντίπαλος του Αστέρα Ιτέας για τα μπαράζ. Θα είναι ο ΠΑΣ Πρέβεζας.
Και μαθηματικά πρωταθλητής ο ΠΑΣ Πρέβεζα από σήμερα Σάββατο 13/4/2013 μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί της ΑΕΚ Αρχαγγέλου, μία αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.
Οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα έκαναν σε έναν ακόμη αγώνα το καθήκον τους, αποδεικνύοντας ότι έχουν όλα τα φόντα, μέσω των μπαράζ να πετύχουν τον άθλο της ανόδου, στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Ο νέος (αλλά παλιός στον ΠΑΣ Πρέβεζα και ως παίκτης και ως προπονητής) προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Γκαρτζονίκας, καλείται να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να γράψει μια ακόμη ιστορική στιγμή με τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα.
DSC02636Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου ποδοσφαίρου στην Ιτέα. Σήμερα το πρωί 17/4 ξεκίνησαν οι εργασίες και ένα αίτημα πολλών ετών που δικαιούται η Ιτέα ικανοποιείται. Η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου θα δώσει ώθηση στον αθλητισμό της Ιτέας και επειδή θα είναι πλαστικός ο χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση από όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης χωρίς να υπάρχει πρόβλημα . Και κυρίως δεν θα υπάρχει πλέον η ανάγκη να μετακινούνται οι ομάδες σε γειτονικές πόλεις προκειμένου να προπονούνται με τα γνωστά προβλήματα που δημιουργούνται κάθε φορά. Όπως είναι γνωστό ο Αστέρας Ιτέας τα προηγούμενα χρόνια μετακινούταν σε γειτονικές πόλεις για να αγωνιστεί και να προπονηθεί.

ACROPL Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ο σχεδιασμός του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο. Η πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των αγώνων από την Ομοσπονδία εξάλειψε το πάγωμα των αγωνιστικών δραστηριοτήτων στη χώρα μας, και έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη των αγώνων αυτοκινήτου, και φυσικά για το διεθνή μας αγώνα, ο οποίος εκτός από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ιστορικών Αυτοκινήτων, προσμετρά και για τους εγχώριους τίτλους Sporting και Regularity.

Το 12ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, λοιπόν, σχεδιάστηκε με γνώμονα το θέμα για τους φίλους των αγώνων ράλλυ και τη διασκέδαση για τους συμμετέχοντες, τόσο της κατηγορία Regularity, όσο και της κατηγορίας Sporting.

Όπως είθισται η εορταστικού χαρακτήρα Τελετή Εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου στους πρόποδες του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Το επόμενο τριήμερο τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity θα αγωνιστούν σε πανέμορφες διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας, καλύπτοντας συνολικά περίπου 800 χλμ. που περιλαμβάνουν 18 Ειδικές Διαδρομές και πολλαπλές ενδιάμεσες χρονομετρήσεις, διανυκτερεύοντας για δύο ημέρες στην πανέμορφη Ιτέα, πριν επιστρέψουν και πάλι στην Αθήνα και την Ακρόπολη το Σάββατο 18 Μαΐου για την Τελετή Τερματισμού.

Μία ημέρα λιγότερη θα διαρκέσει ο αγώνας της Κατηγορίας Sporting, o οποίος θα περιλαμβάνει ένα Ασφάλτινο σκέλος (Παρασκευή 17/5) και ένα Χωμάτινο (το Σάββατο 18/5), και συνολικά 9 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 152 χλμ. (79 άσφαλτος και 73 χώμα).

Θυμίζουμε πως η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα, με την ευκαιρία του εορτασμού των 60ών γενεθλίων του Ράλλυ Ακρόπολις, αποφάσισε εκτός από την καθιερωμένη επίσημη Τελετή Εκκίνησης της Ακρόπολης, να διοργανώσει άλλες δυο στη Βερόνα της Ιταλίας και το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, σύμφωνα με την παράδοση των αγώνων ράλλυ κατά τη δεκαετία του ’50.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ήδη ο πίνακας συμμετοχών εμπλουτίζεται με διάσημα πληρώματα από το εξωτερικό, που θα έλθουν στην Ελλάδα με σκοπό να διεκδικήσουν τη νίκη στον απαιτητικότερο αγώνα του είδους στην Ευρώπη, παρά το ότι απέχουμε αρκετά από την καταληκτική ημερομηνία της λήξης τους (29/4).

Γρ. Τύπου

www.historic.acropolisrally.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

547573_156975547804089_2136617647_n Με επιτυχία για πρώτη φορά στη Φωκίδα πραγματοποιήθηκε από τον Α.Σ. ΠΑΜΜΑΧΟΙ ΙΤΕΑΣ στις 11-4-2013 το σεμινάριο αγωνιστικού taekwondο, με τον Αθλητή και Προπονητή του Πανεπιστημίου ΥΟNGING τηs ΚΟΡΕΑΣ PARK GUNHEE, χαρίζονταs στουs αθλητέs και στα μελή του συλλόγου μεγάλη εμπειρία και εφόδια για την εξέλιξη τους στο Ολυμπιακό Άθλημα taekwondo. Ο προπονητήs κύριοs Καλημάνηs Δημήτρηs και ο σύλλογοs ευχαριστεί για άλλη μια φορά τουs ανθρώπουs που στηρίζουν το έργο του συλλόγου μαs με την ευγενική χορηγία τουs. Καλύβα Ευστάθιο (Αρτοποιείο). Παπαδόπουλο Ανδρέα (kafe miami). και Θανασιά Βαγγέλη (Εστιατόριο Καρέ του μεζέ).

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013
Ο Αστέρας Ιτέας αγωνίζεται στον 8ο όμιλο των αγώνων μπαράζ.Το πρόγραμμα των αγώνων του 8ου ομίλου:

1η Αγωνιστική 12/05/2013, 17:00
Πρωταθλητής ΕΠΣ Αιτ/νίας - Πρωταθλητής ΕΠΣ Άρτας
Πρωταθλητής ΕΠΣ Φωκίδας - Πρωταθλητής ΕΠΣ Πρέβεζας

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ (Π.Σ.ΙΤ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ιτέας γιορτάζει την άφιξη της Άνοιξης με την 1η για το 2013 ποδηλατοβόλτα (spring day) η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ιτέα Φωκίδας στις 14 Απριλίου 2013 , ημέρα Κυριακή, ώρα 16:00 και με σημείο εκκίνησης από το μώλο (προβλήτα) της Ιτέας .

Η πορεία της ποδηλατοβόλτας μας θα περιλαμβάνει τμήμα της πόλης και του παραδοσιακού μας ελαιώνα.

 

τηλ. επικοινωνίας. : 6977479831 , 6937292448 , 6974035196 , 6974223988 και 6948403117.

Συνολική διαδρομή 17 χλμ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. Τα μέλη Δ.Σ.

karteria

Τρίτη 9 Απριλίου 2013
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2013 18:00 ΔΗΜ. ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2013 17:00 ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ Φ ΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΑΣ Η ΟΙΑΝΘΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/04/2013 18:30 ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣ Φ ΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ – ΑΣ Ο ΗΣΑΪΑΣ
ΡΕΠΟ: ΑΣ ΦΩΚΙΔΑ 2000

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Untitled-2 copy

asteras-erateini 27-10-2012 (3) Ο φιλικός αγώνας Αστέρας Ιτέας – Φωκικός Κ20 που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα Τρίτη 9/4/2013 στις 17:30 άλλαξε ημέρα και ώρα διεξαγωγής. Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11/4/2013 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Ιτέας.

 

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 – 2013
---------------------------------------------------------------------


Η Ε.Π.Σ. ΦΩΚΙΔΑΣ αφού έλαβε υπόψη:


Α) Την αθλητική νομοθεσία που ισχύει σήμερα.
Β) Το καταστατικό της.
Γ) Τον Κ.Α.Π. & τον Πειθαρχικό Κώδικα.
Δ) Τους κανόνες παιχνιδιού .
Ε) Την αριθ. 9/18-10-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.









Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι.
2012-12-1 amfissaikos-asteras (2) Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Ιτέας για τους αγώνες μπαράζ. Στα πλαίσια της προετοιμασίας η ομάδα έχει προγραμματίσει φιλικούς αγώνες.
Το Σάββατο 6/4/2013 στις 17:00 στο γήπεδο της Ιτέας θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ του Αστέρα Ιτέας και του Απόλλωνα Ευπαλίου.
Επίσης την Τρίτη 9/4/2013 στις 17:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ιτέας ο δεύτερο κατά σειρά φιλικός αγώνας μεταξύ του Αστέρα και του Φωκικού Κ20.
Ο Μωραΐτης Χρήστος , παίκτης που ξεκίνησε και αναδείχτηκε μέσα από την ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας , έβαλε τίτλους τέλους στην αθλητική του καριέρα. Μια καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν. Μετά από 26 χρόνια αθλητικής δράσης και πολλών διακρίσεων εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.
Η ανακοίνωση του παίκτη:





Τρίτη 2 Απριλίου 2013
eps Από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους αγώνες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας θα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει γιατρός .
Αυτήν τη σημαντικότατη απόφαση  που ήταν αίτημα πρώτα και κύρια των  ποδοσφαιριστών πήρε , μεταξύ άλλων, το ΔΣ της ΕΠΣ Φωκίδας κατά τη διάρκεια της προχτεσινής του συνεδρίασης προσπαθώντας  με αυτόν τον τρόπο να κάνει μια σημαντικότατη  αλλά και θετικότατη τομή στο τοπικό ποδόσφαιρο
Στο ίδιο ΔΣ. πάρθηκαν επιπλέον οι αποφάσεις
1.Κανένα σωματείο δεν θα συμμετάσχει στα νέα πρωταθλήματα αν πρώτα δεν έχει εξοφλήσει τα χρέη του προς της ΕΠΣ
2.Η  απόφαση για ύπαρξη γιατρού και παρατηρητή σε κάθε αγώνα  θα μπει στην προκήρυξη των νέων πρωταθλημάτων και έτσι η εφαρμογή της θα καθίσταται υποχρεωτική
3.Θα πρέπει να βρεθούν πόροι  από την ΕΠΣ με στόχο την ενίσχυση των ομάδων
Ως προς το τελευταίο οι παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου αποφάσισαν να ζητήσουν ραντεβού με αρμοδίους της δημοτικής αρχής- ακόμη και με τους Δήμαρχους- προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο χρηματοδότησης των ομάδων.
Στο σημείο αυτό πρέπει να ειπωθεί ότι ήδη ο δήμος Δωρίδας δίνει κάποια βοήθεια κάθε χρόνο στα αθλητικά σωματεία σε αντίθεση με το δήμο Δελφών από τον οποίον θα ζητηθεί τουλάχιστον να καλύπτει τα χρήματα για την ιατρική κάλυψη .
Επίσης από το δήμο Δελφών θα ζητηθεί να ενισχύει και φέτος χρηματικά το καταξιωμένο τουρνουά 5χ5 που διοργανώνεται κάθε χρόνο.
Τέλος να σημειώσουμε ότι η ΕΠΣ αποφάσισε όπως το πρωτάθλημα Νέων να ξεκινήσει την επόμενη Κυριακή με τις ομάδες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή  δηλαδή τις Γραβιά, Ακαδημία 94, Αστέρας Ιτέας, Μοναστηράκι και Οιάνθη Γαλαξιδίου
Πηγή:  www.orafok.gr
Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

60464_548735131828008_1097000837_n Στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην νέα Γ΄ εθνική ο Αστέρας Ιτέας θα έχει αντιπάλους τους πρωταθλητές από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδος , ΕΠΣ Άρτας και ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όπως όρισε η ΕΠΟ. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα είναι οι αντίπαλοι του Αστέρα γιατί στους νομούς αυτούς δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι ότι στις 12 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι αγώνες μπαράζ. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.

Οι αγώνες θα είναι διπλοί και ο πρώτος από κάθε όμιλο θα ανεβεί στην νέα Γ΄ εθνική.